Nytt år nya möjligheter. Nu sitter vi här och planerar det kommande fotbollsåret. Det är ett pusslande för att få ihop alla träningstider och bokningar av hallar och utomhusplaner. Många fotbollslag i olika åldrar ska samsas om de fotbollsplaner som finns. Lagen i de högre divisionerna har självklart första tjing på de bästa planerna. Vi försöker hitta tider i de hallar och planer som ligger närmast till för merparten av våra spelare men det är inte alltid vi kan lyckas med det. Har ni några funderingar som förälder eller spelare över platsen er träning blir på prata direkt med er tränare så kan de svara på era frågor eller skicka er vidare till rätt person om de inte själva kan hjälpa er.

Vi sitter även och går igenom vilka cuper som kommer att spelar under året. Utifrån dessa väljer vi först ut de som vi kan medverka i, dvs de som är i rätt nivå. Därefter är det finansieringsbiten som behöver ordnas. Även om en cup ligger i närheten så uppstår det en del kostnader och vi behöver finansiering för detta. Här hjälper självklart föräldrar till med en del. I övrigt brukar vi ordna med insamlingar av pant i närområdet, försäljning av diverse saker såsom kakor, blommor etcetera. Våra spelar brukar även få arbeta lite vid cuper där de kan hjälpa till med exempelvis försäljning av fika.

För att ordna med övriga finansieringen för fotbollsklubben pratar vi med en del potentiella sponsorer.  Vi har bland annat pratat med 123ink.se som säljer bläckpatroner och toner till skrivare om att sponsra våra matchställ. Det skulle vara en bra möjlighet för oss om vi kan få ett företag som 123ink.se med oss under det nya året.

Vi ser fram emot ett spännande nytt år!